Dara Rolins bude o dcéru bojovať na súde

NETKY.SK • 27 Júl 2012, 20:13 • 2 min
Dara Rolins bude o dcéru bojovať na súde

Dara Rolins bude o dcéru bojovať na súde - Celebrity Speváčka Dara Rolins bude o svoju dcéru Lauru s jej bývalým partnerom Matějom Homolom bojovať na súde. Obaja totiž dievčatko chcú do vlastnej opatery.

slovakia

left justify in out

img

Speváčka Dara Rolins bude o svoju dcéru Lauru s jej bývalým partnerom Matějom Homolom bojovať na súde. Obaja totiž dievčatko chcú do vlastnej opatery. "Bohužiaľ sme sa s Matejom nedokázali dohodnúť ako rozumní ľudia. Nešlo to, a inak ako súdne to skrátka nevyriešime," cituje speváčku portál iDnes.cz.

Rolins zároveň čaká ďalšie súdne pojednávanie v súvislosti s nehodou, pri ktorej zomrel 63-ročný motocyklista Jindřich Rotrekl. K zrážke speváčkinho auta s motocyklom došlo 10. júla 2010 v pražskom Šáreckom údolí, muž v nemocnici po troch hodinách zomrel. Po odvolaní sudkyne Zuzany Zápalkovej pre jej zaujatosť pôvodný proces v máji zrušili a nanovo sa začal 9. júla, pričom pojednávanie odročili na 13. augusta. Vtedy má vypovedať speváčka a policajtka, ktorá robila záznam z nehody. Za usmrtenie z nedbanlivosti Rolins hrozí trest odňatia slobody na jeden až šesť rokov.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies