Dappyho uznali vinným z napadnutia

NETKY.SK • 7 September 2014, 13:37 • 2 min
Dappyho uznali vinným z napadnutia

LONDÝN - Britského rappera Dappyho uznal súd vinným z napadnutia istého Devonna Reida.

slovakia

left justify in out

Incident sa stal vlani 6. októbra v jednom z nočných klubov v Readingu, kde Reid spoločne so svojou priateľkou a kamarátmi oslavoval narodeniny.

 

Reid na súde vypovedal, že konflikt nastal po tom, ako sa Dappy začal baviť s Reidovou priateľkou a jednou z kamarátok, ktorej sa začal dotýkať. Reid mu preto povedal, aby prestal, čo však rappera podráždilo a Reida udrel do tváre, pričom mu rozbil nos. Dappyho následne odviedli preč vyhadzovači. Rapper, ktorý mal podobné problémy aj v minulosti, na súde poprel, že by Reida napadol. Výšku jeho trestu súd zatiaľ neoznámil. 

 

Dvadsaťsedemročný Dappy, vlastným menom Costadinos Contostavlos, je známy najmä ako člen hip-hopového tria N-Dubz, v ktorom pôsobia aj jeho sesternica Tulisa a ich priateľ Fazer. Formácia debutovala v roku 2008 albumom Uncle B, z ktorého pochádzajú single ako Papa Can You Hear Me? či Strong Again. Nasledovali nahrávky Against All Odds (2009) a Love.Live.Life (2010). V roku 2011 skupina ohlásila, že si dá pauzu, aby sa jednotliví členovia mohli venovať sólovým kariéram. Dappy o rok neskôr vydal album Bad Intentions (2012), z ktorého pochádzajú úspešné single No Regrets či Rockstar. V súčasnosti pripravuje jeho nasledovníka s názvom Miracles. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies