Dante pohrozil Müllerovi: Ak neprestaneš, tak ťa udriem!

NETKY.SK • 8 Január 2015, 14:00 • 2 min
Dante pohrozil Müllerovi: Ak neprestaneš, tak ťa udriem!

MNÍCHOV – Obranca Bayernu Mníchov Dante je aj po pol roku od skončenia MS 2014 stále terčom vtipov od svojich nemeckých spoluhráčov. V semifinále turnaja prehrali Brazílčania s Nemeckom 1-7.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný brazílsky obranca má však už tohto vtipkovania dosť a varoval svojho spoluhráča Thomasa Müllera, aby s tým konečne prestal, lebo inak... Práve Müller bol ten, kto otvoril skóre v zápase proti Brazílii a naštartoval gólostroj Nemecka.

Dante hrá v Nemecku od roku 2009 a v mníchovskom Bayerne pôsobí v posledných dvoch sezónach. Jeho pohár trpezlivosti sa však pomaly naplnil a pre brazílsku televíznu stanicu Globoesporte povedal: "Nemci o tom debakli žartovali najmä tesne po zápase, avšak iba do okamihu, keď som povedal, že je čas prestať. Výsledok 7-1 bol niečím oveľa vážnejším, než si ľudia uvedomovali."

 


"Môžeme vtipkovať o hocičom, ale nie o tomto výsledku. Nie všetci Nemci boli takí, ale Thomas je veľký vtipkár. Povedal som mu: ‘Ak neprestaneš, tak ťa udriem na každom tréningu.‘ Pre mňa to nie je vtipné a keď sa niekto nesmeje, tak to znamená, že je naštvaný."

 

Ak si chcete pripomenúť celý zápas, tak si urobte pohodlie a vychutnajte si ho znova:

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies