Dánsky korunný princ si zranil pri skákaní na trampolíne krčnú chrbticu

NETKY.SK • 14 Október 2016, 14:34 • 2 min
Dánsky korunný princ si zranil pri skákaní na trampolíne krčnú chrbticu

KODAŇ - Dánsky korunný princ Frederik si dnes pri skákaní na trampolíne zranil krčnú chrbticu. Oznámil to kráľovský palác, podľa ktorého korunný princ utrpel zlomeninu a bude musieť najbližších 12 týždňov nosiť na krku stabilizačný nákrčník. Informovala o tom tlačová agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Podľa kráľovského paláca skákal princ na trampolíne "na súkromnej akcii na gymnáziu". Očakáva sa, že sa 48-ročný následník trónu plne zotaví. Vzhľadom na zranenie musel princ Frederik zrušiť plánovanú recepciu pre dánskych atlétov, ktorí sa zúčastnili na tohtoročných paralympijských hrách.


"Prirodzene som sklamaný, že sa nemôžem zúčastniť na dnešnej recepcii. Už som sa tešil na veľké oslavy historického úspechu dánskych športovcov v Riu. Prajem všetkým účastníkom dobrý deň v (kráľovskom paláci) Christiansborg," uviedol princ vo vyhlásení.


Server thelocal.dk napísal, že verejnosť princa čoskoro uvidí v krčnej ortéze, pretože kráľovský palác neočakáva, že by musel pre zranenie rušiť iné svoje verejné podujatia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies