Dánska polícia spustila rozsiahlu akciu; Kodaň zostala odrezaná od sveta

NETKY.SK • 28 September 2018, 16:21 • 2 min
Dánska polícia spustila rozsiahlu akciu; Kodaň zostala odrezaná od sveta

KODAŇ - Dánska polícia uzavrela v piatok v dôsledku "rozsiahlej operácie" mosty spájajúce najväčší dánsky ostrov Zealand, na ktorom sa nachádza aj metropola Kodaň, so zvyškom krajiny. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Polícia zatvorila mosty spájajúce Zealand s dánskym ostrovom Funen, ako aj so susedným Švédskom. Takisto prerušená bola trajektová doprava medzi Dánskom, Nemeckom a Švédskom, v dôsledku čoho sa v okolí uvedených dôležitých priechodov začali tvoriť dopravné zápchy.

 

Švédsky denník Aftonbladet, ktorý citoval nemenovaný zdroj z prostredia dánskej polície, uviedol, že úrady pátrajú v súvislosti s bližšie nešpecifikovaným únosom po aute so švédskym evidenčným číslom vozidla.

 

Dánska televízia TV2 uviedla, že nad diaľnicou neďaleko mesta Roskilde vzdialenom približne 25 kilometrov západne od Kodane krúži policajný vrtuľník. Okolie mesta prehľadávajú policajti so psami.

 

Bližšie podrobnosti o akcii nie sú zatiaľ známe. Prevádzka kodanského letiska prerušená nebola.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies