Daňové úrady predĺžili úradné hodiny

NETKY.SK • 1 Marec 2013, 12:53 • 2 min
Daňové úrady predĺžili úradné hodiny

Daňové úrady predĺžili úradné hodiny - Slovensko Daňové úrady na Slovensku pristúpia oddnes k predĺženiu úradných hodín. Zámerom je vytvorenie adekvátnych podmienok na preberanie daňových priznaní, aby ich mohli daňové subjekty odovzdať v zákonnom termíne

slovakia

left justify in out

img

Daňové úrady na Slovensku pristúpia oddnes k predĺženiu úradných hodín.

Zámerom je vytvorenie adekvátnych podmienok na preberanie daňových priznaní, aby ich mohli daňové subjekty odovzdať v zákonnom termíne bez problémov. Informovala o tom hovorkyňa Finančného riaditeľstva (FR) SR Miroslava Slemenská.

Ako ďalej uviedla, zamestnanci pobočiek daňových úradov zbežne overia pri preberaní daňových priznaní aj to, či sú správne vyplnené. Stane sa tak v záujme odstránenia formálnych nedostatkov, ktoré sú častou príčinou chybovosti daňových priznaní.

Hovorkyňa FR však takisto upozornila, že zamestnanci finančnej správy nemôžu vykonať priamy písomný zásah do obsahu daňového priznania. "Každé doplnenie údaja v daňovom priznaní je povinný vykonať daňový subjekt," podotkla Slemenská.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies