Dánom napokon nepomôže Nielsen z NY Islanders

NETKY.SK • 1 Máj 2015, 10:18 • 2 min
Dánom napokon nepomôže Nielsen z NY Islanders

NEW YORK - Hokejistov Dánska, ktorí budú v sobotu 2. mája od 12.15 h prvými súpermi Slovákov na svetovom šampionáte v Ostrave, neposilní útočník New Yorku Islanders Frans Nielsen. Podľa denníka Newsday má problémy s členkom, so zranením dohrával aj záver sezóny.

slovakia

left justify in out

Nielsen sa pôvodne zranil vo februári. S podvrtnutým členkom však hral naďalej, chcel pomôcť Islanders k čo najlepšiemu výsledku. Odohral aj celú sedemzápasovú sériu prvého kola play-off proti Washingtonu. Účasť na svetovom šampionáte už musel odmietnuť. Podľa Newsday potrebuje jeho noha pár týždňov pokoj. Tridsaťjedenročný center odohral v tejto sezóne s "áčkom" na drese za Islanders 85 stretnutí s bilanciou pätnásť gólov a tridsať asistencií.

 

Už skôr musel tréner Dánska Janne Karlsson oželieť neúčasť útočníkov Mikkela Boedkera z Arizony a Jannika Hansena z Vancouveru. Zo zámorskej profiligy má k dispozícii len obrancu Olivera Lauridsena, ktorý však strávil väčšinu roka v Leigh Valley v AHL a odohral len jeden duel v NHL za Philadelphiu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies