Daňo sa pripojí k reprezentácii v stredu, poletí i do Lotyšska

NETKY.SK • 20 Apríl 2015, 14:29 • 2 min
Daňo sa pripojí k reprezentácii v stredu, poletí i do Lotyšska

WORCESTER - Útočník Marko Daňo sa pripojí k slovenskej hokejovej reprezentácii už v stredu a o deň neskôr odletí s tímom do Lotyšska na záverečné dva prípravné zápasy pred majstrovstvami sveta v Česku.

slovakia

left justify in out

Pre centra Columbusu Blue Jackets sa klubová sezóna v zámorí skončila počas víkendu, jeho Springfield nepostúpil do play-off AHL. "Hneď po nedeľňajšom zápase som s Markom telefonoval a dohodli sme si predbežný plán. V pondelok naňho čakajú výstupné zdravotné testy, ktoré by mali byť v poriadku, pretože sa u Marka neobjavili žiadne zranenia. V utorok si zbalí veci, v stredu by sa mal pripojiť k reprezentácii a vo štvrtok s nami odletieť do Lotyšska, kde by mal hrať v generálke pred šampionátom, aby ho tréner Vůjtek vedel zaradiť do formácie," uviedol pre Rádio Slovensko generálny manažér slovenskej hokejovej reprezentácie Otto Sýkora, ktorý telefonoval aj s generálnym manažérom Columbusu. Jarmo Kekäläinen potvrdil, že Daňo je voľný pre potreby reprezentácie.

 

Marko Daňo v sezóne 2014/2015 odohral v AHL dovedna 39 duelov s bilanciou 11 gólov a 8 asistencií, v NHL pridal 35 štartov za Columbus (8+13). V minulosti reprezentoval Slovensko na MS 2013.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies