Daňo je už v Springfielde, zatiaľ iba trénuje

NETKY.SK • 25 Marec 2014, 15:19 • 2 min
Daňo je už v Springfielde, zatiaľ iba trénuje

SPRINGFIELD - Hokejový útočník Marko Daňo sa už presunul z Bratislavy do zámorského Springfieldu, kde dohrá sezónu v tíme AHL Falcons.

slovakia

left justify in out

Hráč Slovana Bratislava priletel do zámoria v noci z piatka na sobotu a z tribúny si počas uplynulého víkendu pozrel aj zápasy AHL. Daňo zatiaľ nenastúpil, premiéru v novom drese by mohol absolvovať v závere tohto týždňa.

 

"Rozprával som sa s trénerom, že zatiaľ do ďalšieho víkendu budem ešte trénovať. Chcú sa so mnou pozrieť ešte na nejaké videá, aby mi vysvetlili ako mužstvo hrá, aký má systém. Toto si musím osvojiť, aby som sa do toho dostal. Povedia mi, ako budem hrať a akú pozíciu v tíme budem mať. Najskôr musia prebehnúť tieto rozhovory. Povedali mi, že na konci týždňa by som už mohol i nastúpiť," vyhlásil v rozhovore pre web SlovakProspects.com Marko Daňo, ktorý momentálne býva v Springfielde v hotelovej izbe so švédskym brankárom Antonom Forsbergom. 

 

Springfield sa najbližšie predstaví v stredu doma proti Adirondacku, v piatok ho čaká zápas s Houstonom a o deň neskôr odveta v Adirondacku. Falcons sú momentálne na 2. mieste vo Východnej konferencii a majú istotu účasti v play-off. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies