Danny Blind prišiel o post trénera Holanďanov

NETKY.SK • 27 Marec 2017, 09:16 • 2 min
Danny Blind prišiel o post trénera Holanďanov

HAAG - Danny Blind už nie je trénerom holandskej futbalovej reprezentácie. Rozhodnutie o ukončení spolupráce oznámil riadiaci orgán tamojšieho futbalu v nedeľu.

slovakia

left justify in out

Holanďania v sobotu prehrali v Sofii s domácimi Bulharmi 0:2 v A-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2018 do Ruska a oživili tak spomienky na neprítomnosť na vlaňajšom kontinentálnom šampionáte vo Francúzsku.

Podľa šéfa Kráľovskej holandskej futbalovej asociácie (KNVB) Jeana Paula Decossauxa vyhodili Blinda pre neuspokojivé výsledky. Funkcionár verí, že holandský tím je na dobrej ceste. "Je škoda, že to dopadlo takto," uzavrel. Danny Blind prebral trénovanie holandskej reprezentácie v roku 2015, predtým viedol "Oranjes" veterán Guus Hiddink.

Holanďania figurujú po polovici bojov so 7 bodmi na štvrtej priečke v tabuľke kvalifikačnej A-skupiny za Francúzmi (13), Švédmi (10) a Bulharmi (9).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies