Dannii Minogue pracuje na novom albume

NETKY.SK • 28 December 2013, 15:53 • 2 min
Dannii Minogue pracuje na novom albume

BRATISLAVA - Na novinke sa bude podieľať aj jej staršia sestra Kylie Minogue.

slovakia

left justify in out

Austrálska speváčka Dannii Minogue pracuje na novom albume. Na novinke sa bude podieľať aj jej staršia sestra Kylie. "Trochu sa s tým hrám, mám už pár skladieb. Musela som si nájsť čas, aby som si sadla a niečo napísala. Všetko je to o správnych piesňach," uviedla Dannii Minogue.

Nemenovaný zdroj pre denník Daily Mirror prezradil, že album bude osobný. "Nahrávka bude veľmi osobná. Dannii v nej chce zhrnúť udalosti, ktoré zažila za ostatných pár rokov. O týchto veciach väčšinou nerozpráva, no práve vďaka hudbe o nich dokáže konečne prehovoriť. Je to pre ňu akási terapia," vyhlásil. 

Štyridsaťdvaročná Danielle Jane "Dannii" Minogue je speváčka, textárka, herečka, módna návrhárka a moderátorka. Na konte má päť albumov Love and Kisses (1990), Get Into You (1993), Girl (1997), Neon Nights (2003) a Club Disco (2007). Medzi jej známe piesne patria skladby ako Love and Kisses, This is It, Jump to the Beat či Who Do You Love Now?. Minulý rok sa rozišla s priateľom Krisom Smithom, s ktorým má syna Ethana Edwarda. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies