Danko: Z vystúpenia prezidenta mám vynikajúci pocit

NETKY.SK • 16 Jún 2016, 13:05 • 2 min
Danko: Z vystúpenia prezidenta mám vynikajúci pocit

BRATISLAVA - Koalícia je s prejavom prezidenta SR Andreja Kisku spokojná. Bol podľa nej štátnický a veľmi aktuálny.

slovakia

left justify in out

"Z vystúpenia pána prezidenta mám vynikajúci pocit. Zhodnotil stav spoločnosti, odpovedal na veľa vecí a ukázal vo veľa veciach cestu," povedal predseda Národnej rady SR Andrej Danko (SNS). Osobne sa mu páčilo zamyslenie, kam smeruje Slovensko z hľadiska zostavovania aj budúcej vlády. "Hovoril o demokratických politických stranách a dá sa z neho vo veľa oblastiach poučiť," doplnil.

 

Podpredseda NRSR Martin Glváč (Smer-SD) hodnotí prezidentov prejav ako klasický, štátnický a vyvážený. "A na túto dobu veľmi aktuálny. Zarezonovalo všetko," myslí si šéf poslaneckého klubu Smeru-SD.

 

Pokiaľ ide o Kiskove narážky na ministra vnútra Roberta Kaliňáka (Smer-SD), uviedol, že hlava štátu má právo vyjadrovať sa aj k takýmto veciam. Podľa Glváča išlo o popis situácie, ku ktorej prispeli všetci vrátane médií. "A my sa s otázkami vysporiadame," dodal.

 

Martin Fedor zo #Siete hodnotí prezidentovo pôsobenie ako stabilizujúce. Oceňuje, že sa nebojí hovoriť o problémoch, ktoré trápia Slovensko. Zaujala ho pasáž o tom, že členstvo SR v EÚ nemá žiadnu rozumnú alternatívu.

"Zaujali ma tiež poznámky k propagande, konšpirátorom," doplnil s tým, že štát by v tejto oblasti mal byť aktívnejší, keďže ide o bezpečnosť. Fedor tiež súhlasí, že treba vrátiť ľuďom dôveru v štát a politikov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies