Po Ficovi ide pod skalpel aj Danko: Vieme detaily operácie

NETKY.SK • 24 Apríl 2016, 13:42 • 2 min
Po Ficovi ide pod skalpel aj Danko: Vieme detaily operácie

BRATISLAVA - Predseda NR SR Andrej Danko (SNS) dnes v diskusnej relácii TA3 V politike potvrdil hospitalizáciu v nemocnici a to, že bude musieť podstúpiť operačný zákrok.

slovakia

left justify in out

"Mám nález v oblasti žalúdka a záleží od procesu a postupu operácie, ale verím, že všetko zvládneme a budem môcť ďalej pracovať, bojovať a niekedy aj strpieť rany, ktoré bolia," uviedol Danko na otázku, či ide o závažný zákrok. O svojom stave bude chcieť informovať naďalej tak, aby nevznikali fámy. Priznal však, že ani to nie je záruka, že dezinformácie nevzniknú. "Aj z mojej skúsenosti môžem povedať, že sa pokúsite informovať a napriek tomu sa nájde médium, ktoré uletí. Nie je príjemné to absolvovať a myslieť na to," uviedol Danko.

 

V relácii potvrdil, že sa nezúčastní na hlasovaní o programovom vyhlásení vlády. "Preto som aj v piatok vystúpil s jeho podporou," povedal. V parlamente ho budú zastupovať podpredsedovia NR SR. "V tých hlavných procesných veciach, ako je možné podpisovanie zákonov či prijímanie návštev, to bude Béla Bugár," informoval.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies