Danko po operácii schudol niekoľko kíl: Mnoho vecí v živote vnímam inak

NETKY.SK • 17 Máj 2016, 17:48 • 2 min
Danko po operácii schudol niekoľko kíl:  Mnoho vecí v živote vnímam inak

BRATISLAVA – Operácia žalúdka predsedu parlamentu Andreja Danka pripravila o niekoľko kilogramov.

slovakia

left justify in out

„PN-ka je zrušená, snažím sa byť v plnej sile a pracovať. Ľudsky som veľmi poučený, čo som zažil. Myslím, že veľa vecí budem v živote vnímať inak a ďakujem Bohu za to, že môžem znova pracovať. Určite to ovplyvnilo aj fyzično, niekoľko kíl išlo dole,“ povedal v parlamente novinárom Danko. Predseda Národnej rady SR v úvode 4. schôdze v rokovacej sále chýbal, práve bol v nemocnici na preväz. „Ale o 17:00 preberiem vedenie schôdze,“ dodal.


Poslanci za SNS opozičné návrhy na schôdzi pravdepodobne nepodporia. „Pokiaľ ide o hlasovanie, je to vec rozhodnutia poslancov. My sme sa pripravili, s poslaneckým klubom SNS sme si opozičné návrhy prešli a nenašli sme ani jeden zákon, ktorý by mal hlavu a pätu. Z hľadiska argumentácie je tam strašne veľa vecí, ktoré narúšajú iné zákony, preto je dôležité, aby návrhy prešli poctivým legislatívnym procesom,“ konštatoval Danko. Predseda SNS rešpektuje právo každého poslanca predložiť do parlamentu zákon, ale pri 40 návrhoch opozičnej SaS nevidí žiadne rácio, považuje ich za marketingovú záležitosť a účelovú vec vytrhnutú z kontextu.

 

„Keď sme včera (v pondelok, pozn. SITA) návrhy prechádzali po odbornej rovine na koaličnej rade, tých argumentov, prečo sa nedajú tie návrhy prijať, je x. Žasol som nad niektorými amatérskymi návrhmi, ktoré sú v podateľni. To určite neprispieva ku kultúre parlamentu, keď poslanci účelovo zahádžu podateľňu a bude sa tu rokovať dva týždne o 40 návrhoch, ktoré nemajú ani elementárne náležitosti,“ vysvetlil predseda parlamentu.


Vládni lídri podľa Danka diskutovali napríklad o stravných lístkoch. „Ja si myslím, že niektorých ľudí stravné lístky potešia. Zamestnanci by mohli dostávať aj cestovné šeky, podobne ako v Poľsku,“ podotkol s tým, že debatu ešte neuzavreli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona