Danko chce za prezidenta Fica, aby sa vyrovnali sily a vrátili voliči

NETKY.SK • 13 Október 2013, 13:26 • 2 min
Danko chce za prezidenta Fica, aby sa vyrovnali sily a vrátili voliči

BRATISLAVA - Šéf Strany maďarskej komunity (SMK) József Berényi opäť potvrdil, že jeho strana zvažuje nasadiť do budúcoročných prezidentských volieb svojho kandidáta.

slovakia

left justify in out

Predseda Slovenskej národnej strany (SNS) Andrej Danko si želá za prezidenta SR premiéra Roberta Fica (Smer-SD). Jedným z dôvodov je, že chce späť voličov, ktorých sociálni demokrati národniarom prebrali. Povedal to v dnešnej diskusnej relácii televízie TA3 V politike.

"Mám svoju politickú modlitbu, aby sa prezidentom stal Robert Fico. Aby nastal politický presun, pretože sila, ktorou dnes disponuje Smer nie je dobrá ani pre nich samotných, ani pre vývoj Slovenska. Je to môj sen aj preto, aby sme získali späť našich voličov," vysvetlil Danko, prečo si želá premiérov úspech v boji o Prezidentský palác. Predseda vlády kandidatúru neohlásil, spomína sa ako možný kandidát Smeru-SD. Ten o svojom prezidentskom kandidátovi rozhodne najskôr v decembri.

Šéf Strany maďarskej komunity (SMK) József Berényi opäť potvrdil, že jeho strana zvažuje nasadiť do budúcoročných prezidentských volieb svojho kandidáta. Ešte sa však nerozhodla, riešiť to bude po novembrových regionálnych voľbách. Nevylúčil ani podporu kandidátovi KDH a Mostu-Híd Pavlovi Hrušovskému.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona