Danko a Lipšic by mali podľa Harabina skončiť

NETKY.SK • 5 Február 2020, 21:32 • 2 min
Danko a Lipšic by mali podľa Harabina skončiť

Volebný líder politickej strany Vlasť sa necelý mesiac pred voľbami prihovoril svojim sympatizantom vo videu, kde opisuje nekalé praktiky a pôsobenie predsedu NRSR a vládnej SNS Andreja Danka, ako aj slovenského právnika a bývalého ministra spravodlivosti a vnútra SR Daniela Lipšica, ktorý v súčasnosti vystupuje ako obhajca rodiny Kuciakovcocv v kauze vraždy novinára a jeho snúbenice.

slovakia

left justify in out

Rigorózna práca 

Štefan Harabin sa na začiatku svojej reči zastavuje pri Andrejovi Dankovi a jeho rigoróznej práce. "Opísanie rigoróznej práce nie je bezvýznamný akademický podvod. Je to zámerné klamstvo s cieľom získať akademický titul." Ďalej sa vyjadruje, že tento podvod je o to závažnejší, že ho nespáchal obyčajný právnik, ale predseda parlamentu Slovenskej republiky. "Aj napriek jeho dokázaniu, zostal vo funkcii," predostrel Harabin.   

 

img

 

Podivná reč predsedu NRSR

V príhovore sa ďalej pozastavuje nad zasadnutím NRSR, kde sa jej predseda správal veľmi čudne. Podľa slov volebného lídra Vlasti bol opitý. "Keď je niekto počas výkonu svojej práce opitý, je okamžite prepustený. Andrej Danko nie," vyslovil sa Harabin.

 

img

 

Zmluvy na armádne stroje

Čo sa týka vzdušnej obrany Slovenskej republiky, tak podľa Štefana Harabina nie sú potrebné ani stíhacie lietadlá F-16 či nebojaschopné helikoptéry. Danko však tieto zmluvy podpísal, ako sa volebný líder Vlasti vyjadril, "nespravil tak v prospech štátu".

 

img

 

Ďalšie informácie o tom, ako mohol byť Andrej Danko podľa Harabina vydierateľný tretími stranami pre komunikáciu s Alenou Zs., alebo o podvodoch Daniela Lipšica sa dozviete v priloženom videu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies