Danielovi Landovi ochrnula pravá polovica tváre

NETKY.SK • 29 Máj 2012, 21:06 • 2 min
 Danielovi Landovi ochrnula pravá polovica tváre

Danielovi Landovi ochrnula pravá polovica tváre - Celebrity Český spevák Daniel Landa má už dva mesiace ochrnutú pravú časť tváre. Jeho manželka Mirjam prezradila, že trpí obrnou lícneho nervu, príčinou je pravdepodobne klimatizácia.

slovakia

left justify in out

img

Český spevák Daniel Landa má už dva mesiace ochrnutú pravú časť tváre. Jeho manželka Mirjam prezradila, že trpí obrnou lícneho nervu, príčinou je pravdepodobne klimatizácia. Poprela však špekulácie o rakovine a okrem dlhej rekonvalescencie by Landovo postihnutie nemalo mať žiadne trvalé následky.

Štyridsaťtriročný Landa neprišiel na prvé stretnutie hercov rockovej opery Král klíčů, ku ktorej skladá hudbu. Jeho manželka, ktorá bude toto predstavenie režírovať, ospravedlnila jeho neúčasť s tým, že spevák je chorý. "Vyzerá ako Quasimodo. Museli mu spraviť množstvo vyšetrení, aby vylúčili nádor a z toho potom vznikli fámy, že má rakovinu. Má obrnu lícneho nervu, čo nie je nič dramatické, ale je to nepríjemné, pretože má pravú polovicu tváre nehybnú a nemôže ani poriadne zavrieť oko a stráca reflexy. Je to vec, ktorá sa vylieči a môže v podstate robiť všetko, čo je hlavné," uviedla Mirjam Landa s tým, že na skúšky spomínanej opery, ktoré sa začnú 17. júla, už jej manžel príde. "Hudba k tejto rockovej opere je teraz jeho hlavná pracovná naplň, pracuje na tom každý deň a veľmi sa na to teším, pretože tá hudba, ktorú som počula, bola super. Musí ju stihnúť dokončiť do prvých skúšok," dodala spevákova manželka.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies