Daniela Hertlová bola zavlečená do Rakúska, neskôr zmizla!

NETKY.SK • 14 Október 2013, 15:08 • 2 min
Daniela Hertlová bola zavlečená do Rakúska, neskôr zmizla!

BRATISLAVA - Daniela Hertlová (19), ktorá zmizla v polovici júla, bola v minulosti zavlečená do zahraničia a zneužitá. Podľa informácií TV JOJ v čase, keď mala ísť k danému prípadu do Rakúska vypovedať, zmizla.

slovakia

left justify in out

Televízia píše o prípade na svojej webstránke Noviny.sk. Daniela údajne zmizla 18. júla 2013, keď odišla od svojho priateľa v Ružinove. Potom išla do ubytovne na Mlynských Luhoch, kde sa zdržala 20 minút. Nechala tam všetky doklady aj osobné veci, odvtedy ju nikto viac nevidela. Daniela si zobrala so sebou iba mobil, z ktorého sa na facebooku v deň zmiznutia vyznala z nešťastnej lásky, zistila vraj, že ju priateľ podvádza. "Po pár dňoch, keď som jej volala, nebola už na ubytovni, telefón bol už vypnutý," povedala pre TV JOJ jej mama. Polícia sa k prípadu vyjadrovať nechcela. Hoci rodina nezvestnosť dievčiny nahlásila už tri dni po jej zmiznutí, 21. júla, polícia pátranie po dievčine vyhlásila až deň po nájdení častí ženského tela v Dunaji 9. augusta. "Kriminalisti chceli odobrať DNA, no najprv si chceli overiť znaky, či to bude ona. Boli aj za mojim synom, opýtať sa, aké má intímne detaily – ochlpenie," povedala mama Dankinho priateľa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona