Daniel Straus a Justin Wilcox ako hlavný zápas na Bellatore 127

NETKY.SK • 27 August 2014, 15:57 • 2 min
Daniel Straus a Justin Wilcox ako hlavný zápas na Bellatore 127

LOS ANGELES - Bývalý šampión featherovej váhy v Bellator MMA Daniel Straus(22-5) sa stretne v hlavnom zápase večera s Justinom Wilcoxom(14-6-1).

slovakia

left justify in out

Straus  naposledy vstúpil do oktagonu  naposledy v marci, kde prehral svoj titul s jeho najväčším rivalom  Patom Curranom. Curranovi sa podarilo v posledných sekundách 5 kola Strausa priškrtit a ten sa musel vzdať. Curran  touto výhrou ukončil  Strausovu 6-sériovú výhernú šnúru.

 

Ak Straus vyhrá z Wilcoxom zápas môže opäť bojovať o titul. Jeho potenciálnymi súpermi v boji o titul by boli buď  Curran alebo Friere.
 

Strausove vyjadrenie: „Som  pripravený naspäť naplno pracovať. Ľúbim byť aktívny a bojovať  tak často ako to je možné. Cítim , že svoj titul vybojujem späť a dúfam , že to tak naozaj bude. Neriešim nič a nikoho iba seba a sústreďujem sa na cieľ ako získať späť titul.“

Jeho súper Wilcox sa dočasne vrátil do ľahkej váhy v marci a porazil Jasona Fischera na udalosti bellator 114.  Po tomto súboji však opäť bude bojovať vo featherovej váhe proti Strausovi.

 

Udalosť sa uskutoční  3.10  v Temeculi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies