Daniel Radcliffe by si rád zahral Davida Bowieho

NETKY.SK • 12 Marec 2020, 7:25 • 2 min
Daniel Radcliffe by si rád zahral Davida Bowieho

BRATISLAVA - Anglický herec Daniel Radcliffe by sa rád predstavil v roli legendárneho speváka Davida Bowieho, myslí si ale, že by v nej nebol dobrý.

slovakia

left justify in out

Prezradil to v rozhovore pre Fox News, keď sa ho spýtali na to, či by si zahral v hudobnom životopisnom filme.

 

Na rolu si netrúfa

"Neviem. Vec sa má tak, ak hovoríte o sne, koho by bola zábava si zahrať a ktoré piesne by bolo super si zaspievať, tak myslím, že by to bol David Bowie. Ale v skutočnosti sa na to nechytám. Nemyslím si, že by som bol dobrý, a určite si myslím, že sú ľudia, ktorí by boli lepší. A tiež nepotrebujeme robiť film o živote každého," zamyslel sa 30-ročný rodák z Londýna.

 

 

Následne podotkol, že nakrúcať snímku o obľúbenom hudobníkovi by na neho vytváralo dvojitý tlak, pretože by nechcel pokaziť film o umelcovi, ktorého má rád.


V hudobnom filme by si ale Radliffe podľa svojich slov zahral. "Možno niečo punkové alebo niečo zo 70. rokov, čo by si z mojej strany vyžadovalo menej spevu. To by mohlo byť dobré," dodal umelec.

 


Daniela Jacoba Radcliffa preslávila rola čarodejníka Harryho Pottera, do ktorej ho obsadili, keď mal jedenásť rokov. Po adaptácii knižného bestselleru Harry Potter a Kameň mudrcov (2001) si túto úlohu zopakoval ešte vo filmoch Harry Potter a Tajomná komnata (2002), Harry Potter a väzeň z Azkabanu (2004), Harry Potter a Ohnivá čaša (2005), Harry Potter a Fénixov rád (2007), Harry Potter a Polovičný princ (2009) a Harry Potter a Dary smrti 1 a 2. (2010, 2011). Predstavil sa aj na divadelných doskách Broadwaya, kde účinkoval v muzikáli How To Succeed In Business Without Really Trying a za svoj výkon získal uznanie kritiky. V roku 2012 sa objavil ako mladý právnik v horore Žena v čiernom a v roku 2013 si vo filme Zbav sa svojich miláčikov zahral básnika Allena Ginsberga. Predstavil sa aj v snímkach Horns (2013), Victor Frankenstein (2015), Podfukári: 2. dejstvo (2016) alebo Stratený v džungli (2017).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona