Daniel Landa zverejnil nový klip a pozýva na koncertné turné

NETKY.SK • 9 Október 2014, 16:53 • 2 min
Daniel Landa zverejnil nový klip a pozýva na koncertné turné

BRATISLAVA - Český spevák Daniel Landa zverejnil videoklip k piesni Šmouha. Klip, ktorý režíroval Filip Renč, zachytáva všetko, čím momentálne Landa žije - od automobilových pretekov po potápanie so žralokmi či zápas v thajskom boxe, ktorý absolvoval v polovici júna v pražskej Tipsport Aréne.

slovakia

left justify in out

Tvorca známeho muzikálu Krysař označil pieseň Šmouha za motivačný song, ktorý má každému pomôcť dosiahnuť jeho sny. Hudobne v ňom otvorene nadväzuje na jeden zo svojich najväčších hitov Touha. 


„Dan má svoju filozofiu, ktorú chce šíriť ďalej, ktorá je pozitívna a pre ľudí do určitej miery motivačná. Danov zámer a snaha zmeniť sa k lepšiemu, využiť naplno svoj životný potenciál a odovzdávať ľuďom pozitívnu energiu sú mi veľmi sympatické,“ povedal Renč, ktorý by podľa vlastných slov uvítal s Landom v budúcnosti i ďalšiu spoluprácu. „Urobili sme spolu vlastne tri videá, jedno je z vodných hlbín od žralokov, druhé z prípravy na thajský box a tretie mix toho všetkého dohromady. Celý klip zahŕňa aktivity, ktoré vyústia jedného dňa koučingom,“ priblížil hudobník svoje ďalšie plány. 

 

V nasledujúcich mesiacoch čaká kontroverzného hudobníka ešte niekoľko náročných výziev, medzi nimi účasť na Majstrovstvách sveta v rallye či príprava na preplávanie Blue hole na jeden nádych. Okrem toho chystá 45-ročný rodák z Prahy na budúci rok obrí koncert so symfonickým orchestrom pre stotisíc ľudí. V rámci príprav naň odštartuje v novembri koncertné turné Žito tour 2014, počas ktorého si zahrá spolu v piatich mestách v Česku a na Slovensku. „Na týchto koncertoch chceme v úvodzovkách 'spočítať fanúšikov', s ktorými môžeme rátať na tom budúcoročnom veľkom koncerte. Neradi by sme prehnali investície do nejakého monštra a potom zostali stáť s očami pre plač. Tieto menšie koncerty nám napovedia, nakoľko môžeme ten jeden veľký dimenzovať,“ vysvetlil Landa. 

 

 

Prvý z piatich pripravovaných halových koncertov sa uskutoční 21. novembra v bratislavskej Slovnaft Aréne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies