Daniel Krejčí podpísal zmluvu s HKM Zvolen

NETKY.SK • 9 November 2016, 16:15 • 2 min
Daniel Krejčí podpísal zmluvu s HKM Zvolen

ZVOLEN - Český hokejový obranca Daniel Krejčí sa do prípravy HKM Zvolen zapojil počas reprezentačnej prestávky a v stredu podpísal s tímom spod Pustého hradu kontrakt do konca sezóny.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný odchovanec Slavie Praha hral za Zvolen už v minulej sezóne, v 63 stretnutiach dosiahol 33 bodov (13+23). V tomto ročníku bol kmeňovým hráčom Mladej Boleslavi, za ktorú nastúpil len v Lige majstrov na jeden duel. Hrával však za prvoligové Benátky nad Jizerou.

 

"Bol som tu vlani a mal som skvelý rok. Teraz som videl, že Zvolen na tom nie je najlepšie, mne osobne sa v Česku tiež veľmi nedarilo, tak som to chcel zmeniť. Snáď niečím pomôžem a úžitok z toho budú mať obe strany,“ povedal Daniel Krejčí pre oficiálny web HKM Zvolen. Krejčí zažije obnovenú premiéru vo zvolenskom drese v piatok doma proti Liptovskému Mikulášu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies