Daniel Hevier a Rastislav Dubovský predstavili skladbu, ktorú venovali slovenskému reprezentačnému tímu

NETKY.SK • 27 Jún 2016, 11:18 • 2 min
Daniel Hevier a Rastislav Dubovský predstavili skladbu, ktorú venovali slovenskému reprezentačnému tímu

BRATISLAVA - Slovenský spisovateľ a textár Daniel Hevier a skladateľ Rastislav Dubovský pripravili skladbu Futbal, ktorú venovali slovenskému reprezentačnému tímu.

slovakia

left justify in out

V novinke sa ako sólisti predstavili účastník minuloročnej šou Česko Slovenská SuperStar Pavol Kovalíček a študentka bratislavského Konzervatória Jozefína "Joja" Sihelská. Hudobne ich sprevádzali Dušan Kulich (gitara), Adam Hudec (basgitara), Stanislav Kociov (bicie), Samuel Šimek (trúbka) a zboristi taktiež z Konzervatória v Bratislave.

 


Ako agentúru SITA informovali tvorcovia, k piesni pripravujú aj videoklip, v ktorom budú účinkovať tiež Angels Cheerleaders z Bratislavy. Fanúšičky a fanúšikovia dvojice si môžu novinku zatiaľ vypočuť prostredníctvom služby YouTube.


Daniel Hevier a Rastislav Dubovský tvoria autorský tím známy aj ako Hevi Dubi. Vo svojej tvorbe sa zameriavajú predovšetkým na piesne pre deti a rodiny. Na konte majú napríklad skladbu Nádej Vianoc, ktorá spojila dvadsať slovenských interpretov vrátane Martina Haricha, Roba Pappa, Zuzany Smatanovej, Samuela Tomečka či Petra Lipu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona