Daniel Craig sa údajne predstaví v nových Hviezdnych vojnách

NETKY.SK • 17 Máj 2015, 13:24 • 2 min
Daniel Craig sa údajne predstaví v nových Hviezdnych vojnách

LONDÝN - V očakávanej siedmej epizóde sci-fi ságy Hviezdne vojny s podtitulom The Force Awakens sa vraj predstaví aj anglický herec Daniel Craig.

slovakia

left justify in out

Na londýnskej premiére snímky Man Up to nechtiac prezradil herec Simon Pegg. Ten tak spravil v rozhovore pre denník The Sun, ktorý sa ho spýtal na jeho údajnú rolu v Hviezdnych vojnách. "Je som nebol Stormtrooper. Daniel Craig, to on bol Stormtrooper," uviedol Pegg, ktorý si následne uvedomil svoju chybu. "To som nemal hovoriť," dodal.


O tom, že sa 47-ročný súčasný predstaviteľ agenta Jamesa Bonda predstaví v niektorej z cameo úloh v nových Hviezdnych vojnách, sa hovorilo už dlhšie, no až doteraz sa nevedelo, o akú rolu by malo ísť. "Daniel požiadal tvorcov o tak trochu tajnú cameo úlohu a bol šťastný, že jeho meno nedali na plagáty. Fanúšikovia sa zabavia, keď sa budú snažiť zistiť, ktorú postavu stvárnil," vyhlásil nemenovaný zdroj z hercovho okolia ešte pred tým, než Pegg prezradil, koho Craig stvárnil.


Príbeh novinky by sa mal odohrávať 30 rokov po udalostiach z filmu Star Wars: Epizóda VI - Návrat Jediov (1983). V snímke režiséra J.J. Abramsa sa predstavia Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Andy Serkis, Max von Sydow, Anthony Daniels, Warwick Davis, Peter Mayhew, Kenny Baker, Lupita Nyong'o, Gwendoline Christie, John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Crystal Clarke či Christina Chong. Slovenská premiéra filmu je naplánovaná na 17. decembra.
Daniel Craig sa ako spomínaný agent 007 predstavil zatiaľ v troch snímkach - Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008) a Skyfall (2012). Zahral si tiež vo filmoch ako Kráľovná Alžbeta (1998), Lara Croft - Tomb Raider (2001), Cesta do zatratenia (2002), Sylvia (2003), Po krk v extáze (2004), Mníchov (2005), Zvieracia kazajka (2005), Zlatý kompas (2007), Invázia (2007), Odpor (2008), Kovboji a votrelci (2011) či Muži, ktorí nenávidia ženy (2011). V súčasnosti nakrúca novú bondovku Spectre.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona