Daniel Craig potvrdil, že po piaty raz stvárni Jamesa Bonda

NETKY.SK • 16 August 2017, 13:01 • 2 min
Daniel Craig potvrdil, že po piaty raz stvárni Jamesa Bonda

LONDÝN - Britský herec Daniel Craig potvrdil, že po piaty raz stvárni agenta 007 Jamesa Bonda. Stalo sa tak v utorok večer v americkej televíznej relácii The Late Show Stephena Colberta, ktorý sa Craiga opýtal na možnosť jeho účinkovania aj v ďalšej bondovke.

slovakia

left justify in out

"Som v tejto veci dosť tajnostkársky. Poskytujem rozhovory celý deň, ale tejto záležitosti sa vyhýbam. Mám však pocit, že na tomto mieste by som už mal povedať pravdu," vyhlásil Craig, ktorý následne na Colbertovu otázku, či sa vráti do kín ako James Bond, odpovedal jediným slovom: "Áno."

 

Jeho odpoveď vyvolala nadšenú reakciu divákov v hľadisku štúdia aj na sociálnych sieťach. Herec naznačil, že pôjde o jeho posledné stvárnenie tohto fiktívneho agenta. "Takto som si to prial a chcem odísť na vrchole. Neviem sa však už dočkať," vyhlásil 49-ročný Craig na margo svojej úlohy.

 

V uplynulých dňoch sa herec na túto tému pritom vyjadroval iba veľmi nejasne, tvrdiac, že nemá žiadnu zmluvu na pokračovanie tejto filmovej série. Pre americkú rozhlasovú stanicu povedal, "že by to rád spravil", zvažuje však "osobné rozhodnutia", informoval dnes denník The Guardian.

 

Craig si zahral Jamesa Bonda vo filmoch Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012) a Spectre (2015). Nová bondovka je plánovaná na rok 2019.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies