Daniel Agger: Hodgsonove tréningy ma psychicky ubíjali

NETKY.SK • 22 Júl 2016, 09:33 • 2 min
Daniel Agger: Hodgsonove tréningy ma psychicky ubíjali

KODAŇ - Už len bývalý futbalový obranca Daniel Agger prezradil, že v časoch, keď ho v FC Liverpool viedol tréner Roy Hodgson (2010-2011), chodil na tréningy s veľkou nechuťou. Príprava pod niekdajším koučom anglickej reprezentácie dánskeho stopéra psychicky ubíjala.

slovakia

left justify in out

"Úplne som stratil chuť chodiť do práce, pretože bolo naozaj ťažké zvládnuť jeho tréningy. Nemyslím fyzicky, ale psychicky. Stále to bolo o tom istom, večne sme robili tie isté cvičenia, deň za dňom," vyhlásil 31-ročný rodák z Hvidovre podľa portálu transfermarketweb.com.

 

Agger sa v júni rozhodol zavesiť kopačky na klinec. Dres národného tímu si obliekal jedenásť rokov, pričom bol aj kapitánom a strelil dvanásť gólov. S Dánskom si zahral na MS 2010 i ME 2012. V roku 2014 sa po ôsmich sezónach v Liverpoole vrátil do Bröndby Kodaň, keďže sužovaný zraneniami podľa vlastných slov už nebol dlhšie schopný spĺňať nároky na úrovni Premier League. Neskôr však poznamenal, že pociťoval nedostatočné využitie vtedajším koučom LFC Brendanom Rodgersom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies