Dáni sú pred odvetou so Žilinou pokojní, Greguš chce dobrú hru aj výsledok

NETKY.SK • 19 Júl 2017, 08:29 • 2 min
Dáni sú pred odvetou so Žilinou pokojní, Greguš chce dobrú hru aj výsledok

Kodaň - Futbalisti FC Kodaň v žiadnom prípade nepovažujú tajničku s MŠK Žilina o postupujúcom do 3. predkola Ligy majstrov 2017/2018 za vyriešenú. Slovenský reprezentačný stredopoliar Ján Greguš tvrdí, že všetci jeho spoluhráči sú v tomto smere absolútni "profíci" a napriek výhre 3:1 na Slovensku si dobre uvedomujú, čo je v hre.

slovakia

left justify in out

V generálke na "šošonov" prišla Kodaň doma v 1. kole dánskej ligy o domáce víťazstvo v nadstavenom čase. Z tribún sa ozýval aj piskot. To sa ale na "levoch" vôbec neodrazí, iba ich to môže ešte viac namotivovať.

 

"Posledný ligový zápas nebol z našej strany nejaký extra. Žilina je kvalitné mužstvo a od toho sa treba odpichnúť. Už sa nemôžeme pozerať na ten prvý zápas so Žilinou a k druhému s ňou pristúpiť, ako by ten prvý ani nebol," povedal deň pred zápasom Greguš, podľa ktorého mužstvo pristúpi k odvete s plnou vážnosťou: "Myslím si, že všetci naši hráči vedia, ako sa veci majú a že ešte nič nie je rozhodnuté. Sú to profesionáli. Budeme všetci pracovať na sto percent."

 

Dvadsaťšesťročný Greguš priznal, že Žilina v prvom polčase pod Dubňom favorita zaskočila. Potom ale domáci prišli o vylúčeného Miroslava Káčera a hostia dali tri góly. Predzápasové očakávania bývalého hráča Jablonca sú teraz jasné: "Uvidíme, ako to bude vyzerať. Musíme sa k tomu adekvátne postaviť a zvládnuť to výsledkovo aj herne."

 

Tréner Žiliny Adrián Guľa avizoval, že jeho tím už nemá čo stratiť a v pláne má hrať agresívne a ostro, hoci nie bezhlavo. Kodaň bude mať výhodu domáceho prostredia, očakáva sa, že na Telia Park s kapacitou 38.000 divákov, bude búrlivá kulisa. "My sa ku každému zápasu staviame rovnako. Možno špecifické bude to, že hráme na normálnej tráve a doma a myslím, že to bude pre nás lepšie. Snáď to potvrdíme na ihrisku," dodal Greguš.

 

Tréner obhajcu dánskeho double Staale Solbakken vyjadril pred slovenským súperom na tlačovej konferencii rešpekt: "Toto je Liga majstrov. Žilina hrala doma v prvom polčase dobre a z toho si musíme vziať poučenie. Má dobrých hráčov a máme rešpekt. Musíme sa ale pozerať najmä sami na seba a zápas zvládnuť k našej spokojnosti."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies