Dani Osvaldo vynadal spoluhráčovi za to, že dal gól, svoj oslávil spoločnou fotografiou

NETKY.SK • 13 Marec 2015, 09:45 • 2 min
Dani Osvaldo vynadal spoluhráčovi za to, že dal gól, svoj oslávil spoločnou fotografiou

BUENOS AIRES - Útočník argentínskeho futbalového klubu Boca Juniors Dani Osvaldo opäť ukázal svoju výbušnú povahu, keď v stredajšom stretnutí skupinovej fázy juhoamerického Pohára osloboditeľov vynadal spoluhráčovi Nicolásovi Lodeirovi za to, že mu neprihral a radšej vystrelil a skóroval.

slovakia

left justify in out

Zápas s venezuelským mužstvom Zamora mal napokon šťastný koniec pre Osvalda aj celú Bocu, ktorá triumfovala 5:0. Dvadsaťdeväťročný zakončovateľ sa na tomto úspechu podieľal dvoma gólmi, o hetrik ho pripravil chybný ofsajdový verdikt rozhodcov. Náplasťou pre talianskeho reprezentanta mohlo byť ocenenie najlepšieho muža duelu.

 

Celým menom Pablo Daniel Osvaldo oslávil svoj prvý presný zásah spoločnou fotkou so spoluhráčmi priamo na trávniku, po vzore bývalého kolegu z AS Rím Francesca Tottiho. Správu priniesol server eurosport.yahoo.com.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies