Dani Carvajal si poranil stehenný sval, čaká ho mesačná pauza

NETKY.SK • 4 Máj 2017, 11:38 • 2 min
Dani Carvajal si poranil stehenný sval, čaká ho mesačná pauza

MADRID - Pravý obranca španielskeho futbalového klubu Real Madrid Dani Carvajal si pre zranenie stehenného svalu nezahrá 3 - 4 týždne.

slovakia

left justify in out

Referuje o tom portál denníka AS. Oficiálna stránka "bieleho baletu" informovala, že 25-ročný rodák z Leganés utrpel zdravotnú indispozíciu tesne pred koncom prvého polčasu utorňajšieho prvého súboja semifinále Ligy majstrov proti Atléticu Madrid (3:0). Po zmene strán už na trávnik nevybehol a na jeho poste hral Nacho Fernández.

 

Dani Carvajal tak s určitosťou vynechá semifinálovú odvetu LM aj zvyšné štyri zápasy španielskej La Ligy, v ktorej Real bojuje o majstrovskú trofej. Na prípadné finále európskeho pohára číslo jeden (3. júna v Cardiffe) by však mal byť k dispozícii. Očakáva sa, že tréner Realu Zinedine Zidane na pravom kraji obrany využije spomenutého Nacha alebo Brazílčana Danila.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona