Dáni čakajú na Jensena, Slovinci dopísali na súpisku Tošiča a Korena

NETKY.SK • 10 Máj 2013, 12:20 • 2 min
Dáni čakajú na Jensena, Slovinci dopísali na súpisku Tošiča a Korena

ŠTOKHOLM - Vedenie dánskej hokejovej reprezentácie dopísalo pred súbojom na MS proti Česku (1:2 sn) na súpisku útočníka Thora Deslera. Hráč tímu Herlev Eagles doteraz v Štokholme trénoval s mužstvom, ale do šampionátu premiérovo zasiahol až vo štvrtkovom dueli.

slovakia

left justify in out

Na dánskej súpiske tak zostáva voľné jediné miesto, ktoré by mal zaplniť Nicklas Jensen. Krídelník, ktorý si v tejto sezóne pripísal dva štarty v NHL v drese Vancouveru Canucks, by mal prísť do dejiska MS v najbližších dňoch.

Šampionátovú súpisku už uzavreli Slovinci, ktorí na ňu zaradili obrancu Luku Tošiča z talianskeho klubu Alleghe Hockey a útočníka Gala Korena z chorvátskeho Medveščaku Záhreb. Obaja by mali hrať už v piatkovom stretnutí s Českom. Informovala o tom oficiálna webstránka Medzinárodnej hokejovej federácie (IIHF). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies