Dani Alves si v budúcnosti chce ešte zahrať v anglickej Premier League

NETKY.SK • 15 Marec 2016, 22:17 • 2 min
Dani Alves si v budúcnosti chce ešte zahrať v anglickej Premier League

BARCELONA – Hviezda Barcelony Dani Alves pripustil, že v budúcnosti by si chcel zahrať v Premier League.

slovakia

left justify in out

O 32-ročného Brazílčana sa vlani v lete zaujímali Manchester United aj Chelsea, avšak futbalista sa rozhodol zostať v katalánskom veľkoklube. Jeho túžba vyskúšať Premier League však stále pretrváva a verí, že sa tak v budúcnosti stane.

"Vždy som hovoril, že hrať v Anglicku je niečo, čo ma ešte čaká," povedal Alves pre denník The Guardian. "Neviem kedy, ale rád by som tam hral a chcel by som zažiť na vlastnej koži to, čo vidím z pohovky. Spôsob, akým ľudia žijú pre futbal. Je to neuveriteľné. Plné štadióny žijú pre každý okamih."

 

 

"Keď na ihrisku necháte dušu, tak to anglickí fanúšikovia rešpektujú. Keď sa stanete fanúšikom, tak svoj klub nepodporujete len vtedy keď sa mu darí a vyhráva, ale stojíte pri ňom aj vtedy, keď sa nedarí. Je to niečo úžasné. Keď som fanúšik, tak som fanúšik vždy. Tak to funguje v Anglicku. A keď váš tím nevyhrá? Tak sa tak určite stane nabudúce! Je ľahké sedieť doma na pohovke a povedať – Ten je nanič. Chodťe si to vyskúšať sami a uvidíme, či dokážete to isté."

Anglické kluby majú o Alvesa veľký záujem aj napriek tomu, že v máji už bude mať 33 rokov. Stále je však považovaný za jedného z najlepších pravých obrancov na svete.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies