Dani Alves môže v lete opustiť FC Barcelona

NETKY.SK • 4 Február 2015, 13:33 • 2 min
Dani Alves môže v lete opustiť FC Barcelona

BARCELONA - Dlhoročná opora futbalového klubu FC Barcelona Dani Alves možno po skončení tejto sezóny opusti Camp Nou.

slovakia

left justify in out

Vedenie katalánskeho tímu zatiaľ neponúklo brazílskemu reprezentantovi nový kontrakt, doterajší mu vyprší po skončení tohto ročníka. Barcelona má do leta 2016 pozastavené príchody nových hráčov a očakávalo sa, že klub sa pokúsi o zotrvanie Alvesa. "Zatiaľ nás nekontaktovali. Interpretujem to tak, že ticho znamená, že nechcú Daniho Alvesa. Začíname mu preto hľadať nový klub," uviedol v rozhovore pre španielsku rozhlasovú stanicu Cadena SER agent brazílskeho futbalistu Dinorah Santana.

 

Tridsaťjedenročný Alves prišiel do Barcelony v roku 2008 za 26 miliónov eur zo Sevilly, s klubom vyhral dvakrát Ligu majstrov. O služby pravého obrancu v minulých týždňoch prejavili záujem Manchester United i Paríž St. Germain. V súčasnosti už môže Alves podpísať predbežnú dohodu s kýmkoľvek mimo Španielska. "Nemôžeme čakať na Barcelonu. Dani je v tomto klube už sedem rokov, správa sa celý čas ako profesionál. Barcelona je momentálne bez športového riaditeľa, bývalý Andoni Zubizarreta nám nič nepovedal a Alves teraz môže rokovať s iným klubom," dodal Santana. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies