VIDEO Dani Alves a bývalý brankár Barcelony José Pinto vydali nový videoklip

NETKY.SK • 27 Marec 2015, 17:00 • 2 min
VIDEO Dani Alves a bývalý brankár Barcelony José Pinto vydali nový videoklip

BARCELONA – Obranca Barcelony Dani Alves má od nejakého introverta ďaleko a potvrdil to v ďalšom bláznivom videoklipe spolu s Josém Pintom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný Brazílčan spolu so svojím bývalým spoluhráčom z Barcelony vydali hudobné video s názvom "You're Special", v ktorom spieva a rapuje. To všetko preto, aby pomohol charite.

 


José Pinto bol brankárom FC Barcelona až do konca svojej kariéry, ktorú ukončil v roku 2014. Teraz je z neho producent a hudobník v skupine "Wahine".

Pinto, Alves a spevák Mario Baro spolupracovali na pomoc charitatívnej organizácii FEACAB, ktorej cieľom je boj proti poruchám príjmu potravy, ako je anorexia a bulímia.

 



Pieseň "You're Special" má vyvolávať "inšpirujúci nákazlivý optimizmus" a mala by motivovať ľudí, aby prelomili prekážky a citíli sa dobre.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies