Dan Stevens rokuje o úlohe v novej verzii Krásky a zvieraťa

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 11:27 • 2 min
Dan Stevens rokuje o úlohe v novej verzii Krásky a zvieraťa

LOS ANGELES - Anglický herec Dan Stevens rokuje o úlohe v novom spracovaní rozprávky Kráska a zviera. Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný rodák z Londýna by sa mal predstaviť v úlohe Zvieraťa, teda princa, ktorého na zviera premenila čarodejnica, pretože bol pyšný. Umelec to naznačil aj na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, kde zverejnil obrázok s nápisom "zvierací mód".

 

 

 

 

Bellu si zahrá Emma Watson a waleský herec Luke Evans rokuje o úlohe egocentrického Gastona, ktorý sa s ňou chce oženiť. Bella sa však do svadby s ním nehrnie. Po tom, ako sa stratí jej milovaný otec, vyberie sa ho hľadať, a keď zistí, že ho v zámku väzní Zviera, ponúkne mu, aby si miesto otca nechal ju. Bella však napokon zistí, že Zviera nie je také hrôzostrašné, ako sa by sa na prvý pohľad mohlo zdať.

 

Spoločnosť Disney už informovala, že by produkciu snímky chcela odštartovať ešte tento rok. Do kín by sa mohla dostať v roku 2016, presný dátum však zatiaľ nie je známy. Réžie sa ujme Bill Condon, ktorý má na konte napríklad snímky Dreamgirls (2006) či Twilight sága: Úsvit - 1. a 2. časť (2011, 2012). Autorom scenára je Stephen Chbosky, o produkciu sa starajú David Hoberman a Todd Lieberman. Rozprávka o Kráske a zvierati sa dočkala už viacerých filmových spracovaní. Zrejme najznámejšia je však animovaná verzia z roku 1991.

 

Štúdiá Disney zatiaľ nepotvrdili, či aj nové spracovanie pojmú ako muzikál. Naznačila to však 24-ročná Watson, ktorá sa na sociálnej sieti Facebook vyjadrila, že bude musieť začať chodiť na hodiny spevu. "Konečne vám môžem prezradiť, že v novej hranej disneyovke Kráska a zviera stvárnim Belle! Vyrastala som na tom, pripadá mi preto takmer neskutočné, že budem tancovať pri piesni Be Our Guest a spievať Something There. Moje šesťročné ja skáče od radosti. Práve nastal ten správny čas na hodiny spevu. Neviem sa dočkať, keď to uvidíte," napísala ešte v januári predstaviteľka Hermiony Grangerovej zo série filmov o čarodejníkovi Harrym Potterovi.

 

 

 

 

 

Dana Stevensa môžu diváci a diváčky poznať napríklad ako Matthewa Crawleyho zo seriálu Panstvo Downton (2010) či sira Lancelota z dobrodružnej komédie Noc v múzeu: Tajomstvo hrobky (2014). Zahral si aj v životopisnej dráme The Fifth Estate (2013). Vlani sa predstavil v trileroch The Guest a Medzi náhrobnými kameňmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies