Dan Reynolds z Imagine Dragons je trojnásobným otcom

NETKY.SK • 31 Marec 2017, 09:04 • 2 min
Dan Reynolds z Imagine Dragons je trojnásobným otcom

LOS ANGELES - Dan Reynolds, spevák americkej rockovej kapely Imagine Dragons, sa stal trojnásobným otcom. Jeho manželka Aja Volkman porodila 28. marca dvojčatá.

slovakia

left justify in out

Staršia zo sestier Gia James Reynolds vážila po narodení 2778 gramov a Coco Rae Reynolds, ktorá prišla na svet o dvanásť minút neskôr, zas 2721 gramov. "Toto sú najčarovnejšie, najnepokojnejšie, najlepšie a najhodnotnejšie hodiny našich životov. Naše dievčatá milujeme najviac na svete," uviedli rodičia pre americký týždenník People. 

Dvojica už vychováva aj štvorročnú dcéru Arrow Eve. "Giu sme zvolili, pretože Aja je sčasti Talianka a jej brat sa volá Gino. Chceli sme naozajstné talianske meno. James je prvé meno Ajinho otca. Coco Rae sa nám páčilo pre to, ako znie," objasnili manželia, ktorí sa zosobášili v roku 2011 a dodali, že staršia sestra sa na dvojičky veľmi teší.

 

Dvadsaťdeväťročný hudobník už prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter zverejnil aj fotografiu bábätiek.

Daniel Coulter "Dan" Reynolds sa preslávil v spomínanej kapele Imagine Dragons, ktorá od svojho vzniku v roku 2008 vydala albumy Night Visions (2012) a Smoke + Mirrors (2015). S druhou nahrávkou dobyli UK Chart aj americký rebríček Billboard 200. Okrem toho majú na konte aj niekoľko EP nahrávok či koncertných záznamov. Za skladbu Radioactive, ktorá zaznela napríklad aj v sci-fi Hostiteľ (2013), získali dve nominácie na ceny Grammy, pričom jednu sa im podarilo premeniť na víťazstvo. Formácia sa tento rok predstaví na festivale Colours of Ostrava, ktorý sa bude konať od 19. do 22. júla v industriálnom areáli Dolních Vítkovic v Ostrave. Reynolds a jeho 30-ročná manželka Aja Volkman, známa zo skupiny Nico Vega, vydali v roku 2011 pod názvom Egyptian eponymnú EP nahrávku. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies