Dan Bárta začína v októbri najväčšie koncertné turné

NETKY.SK • 29 September 2013, 09:55 • 2 min
Dan Bárta začína v októbri najväčšie koncertné turné

BRATISLAVA - Atmosféru koncertu a nové piesne si vychutnajú fanúšikovia aj v desiatich slovenských mestách.

slovakia

left justify in out

Uznávaný český Spevák Dan Bárta má pred sebou najväčšie turné svojej kariéry. S novým albumom Maratónka absolvuje 39 koncertov v Českej a Slovenskej republike. Prvým na turné bude vystúpenie 21. októbra v bratislavskom Ateliéri Babylon.

Spevák Dan Bárta strávil leto zavretý v štúdiu. Spolu s členmi skupiny Illustratosphere  Filipom Jelínekom, Robertom Balzarom, Miroslavom Chyškom  a Jirkom Slavíčkom nahrávali nový album. Straty energie sa však skúsený profesionál neobáva.

„Energiu čerpám výhradne v autosugescii. No a popri tom ešte v spánku a v jedle. A koncert vlastne nie je takým výdajom. Pretože, keď sa skutočne darí, môže byť taký koncert aj príjmom. A tiež technika a dobrý zvuk to vedia uľahčiť,“ uviedol pre médiá spevák.

Atmosféru koncertu a nové piesne si vychutnajú fanúšikovia aj v desiatich slovenských mestách. Po Bratislave to budú Levice (24.10.), Lučenec (25.10.), Trenčín (27.10.), Banská Bystrica (28.10.), Vranov nad Topľou (29.10.), Michalovce (30.10.), Košice (31.10.), Nitra (3.11.) a Trnava (24.11.). 

Počas koncertnej šnúry na Slovensku plánuje Bárta navštíviť aj svojich priateľov. „Jasná vec, že sa teším. Na Slovensku sa nám dobre hrá. Vzhľadom na množstvo koncertov, budeme odskakovať asi čo najrýchlejšie do postele. Ale keď všetko dobre pôjde, stretnem sa určite so svojimi priateľmi na strednom Slovensku pri Zvolene,“ doplnil spevák, ktorý by si na oddych vybral hneď niekoľko oblastí našej krajiny. Áno, Bukovské Vrchy, okolie Banskej Štiavnice, vôbec stredné Slovensko, Záhorie, Vihorlat by som chcel vidieť, Slovensko mám rád a páči sa mi tu,“ dodáva na záver.

Vstupenky na turné Maratónka sú k dispozícii v sieti ticketportal.sk. TASR informovala PR manažérka spoločnosti Propaganda House Nora Krchňáková.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona