Dan Bárta v pondelok v Bratislave odštartuje turné Maratónika

NETKY.SK • 20 Október 2013, 14:45 • 2 min
Dan Bárta v pondelok v Bratislave odštartuje turné Maratónika

BRATISLAVA - Spevák v Ateliéri Babylon tiež pokrstí nový album Maratónika.

slovakia

left justify in out

Český spevák Dan Bárta odštartuje v pondelok 21. októbra v bratislavskom Ateliéri Babylon turné Maratónika. Hudobník tu tiež pokrstí album Maratónika, ktorý nahral spolu s kapelou Illustratosphere. Kto bude krstným otcom či mamou, nechcel spevák prezradiť. "Zoženiem si krstnú mamu alebo ujka. Niekoho poprosím alebo sa rýchlo prezlečiem, oholím sa a pokrstím si to sám a bude," vyhlásil Bárta, ktorý tiež nedávno prezradil, že sa na slovenskú časť turné veľmi teší. "Na slovenské publikum sa tešíme, je dobré. Sme radi, že máme fanúšikov aj na Slovensku a budeme hrať tak, ako by to malo byť naposledy v živote," dodal.

Hudobníci predstavia novinku nielen počas desiatich koncertov na Slovensku, ale aj v Českej republike, kde odohrajú 28 vystúpení. Dan Bárta je známy aj z pôsobenia v už v nefungujúcich kapelách Alice či Sexy Dancers, ale tiež aj vďaka spolupráci s formáciou J.A.R. či Robert Balzar Trio. Účinkoval napríklad v muzikáloch Jesus Christ Superstar alebo Evita a takisto vo filmoch ako napríklad Kytice (2000) či Jarmareční bouda z roku 2009.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona