Dan Auerbach sa zasnúbil a bude dvojnásobným otcom

NETKY.SK • 9 Február 2015, 10:54 • 2 min
Dan Auerbach sa zasnúbil a bude dvojnásobným otcom

LOS ANGELES - Spevák a gitarista americkej kapely The Black Keys Dan Auerbach sa zasnúbil s Jen Goodall.

slovakia

left justify in out

Dvojica čaká aj prvé spoločné dieťa. Radostné novinky potvrdili zástupcovia 35-ročného hudobníka pre reláciu E! News. Pár sa dal dokopy po tom, ako sa muzikant v auguste 2013 rozviedol so Stephanie Gonis, s ktorou má dcéru Sadie Little.

 

Daniel Quine "Dan" Auerbach sa preslávil v spomínanom duu The Black Keys, v ktorom hrá aj bubeník Patrick Carney. Na hudobnej scéne pôsobia od roku 2001 a doteraz vydali osem štúdiových albumov. Debut s názvom The Big Come Up uviedli na trh v máji 2002. So zatiaľ posledným albumom Turn Blue (2014) dobyli americký rebríček Billboard 200. Nahrávku nominovali na cenu Grammy, pričom o ďalšie dve trofeje sa uchádzal aj singel Fever. Dve sošky si odniesli za nahrávku El Camino (2011), pričom jedna patrí Auerbachovi za produkciu. Rovnaký počet týchto prestížnych cien získala aj pieseň Lonely Boy a tiež album Brothers (2010). Ďalší zlatý gramofónik si pripísali na konto za skladbu Tighten Up, ktorá je jedným z ich najväčších hitov. Duo na koncertoch dopĺňajú aj Richard Swift (basgitara, vokály) a John Wood (klávesy, gitara, vokály). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies