Dan Auerbach pracuje na soundtracku komiksu Murder Ballads

NETKY.SK • 25 Január 2016, 14:22 • 2 min
Dan Auerbach pracuje na soundtracku komiksu Murder Ballads

BRATISLAVA - Americký hudobník a producent Dan Auerbach pripravuje soundtrack komiksovej knižnej série Murder Ballads, ktorá by sa mala dostať na trh tento rok na jeseň prostredníctvom Z2 Comics.

slovakia

left justify in out

Dej novinky ponúkne rock'n'rollový príbeh, v ktorom bude vystupovať majiteľ nahrávacieho štúdia Nate Theodore. Text má na starosti Gabe Soria a ilustrácie zas Paul Reinwand.


Tridsaťšesťročný Auerbach uviedol, že "soundtrack bude trvať kratšie ako dvojvinyl a dlhšie ako osem minút". Líder kapiel The Black Keys a The Arcs prizval na spoluprácu aj Micka Collinsa z formácie The Dirtbombs.


Daniel Quine "Dan" Auerbach sa preslávil v spomínanom duu The Black Keys, v ktorom hrá aj bubeník Patrick Carney. Doteraz vydali osem albumov, pričom zatiaľ posledný Turn Blue uviedli na trh v máji 2014. Na konte majú sedem cien Grammy. Spevák a gitarista založil vlani spomínanú skupinu The Arcs, s ktorou v septembri ponúkol štúdiovku Yours, Dreamily (2015). Spolupracoval tiež napríklad na albume Ultraviolence (2014) Lany Del Rey.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies