Damon Albarn pripravuje album s The Good, The Bad & The Queen

NETKY.SK • 21 December 2015, 12:29 • 2 min
Damon Albarn pripravuje album s The Good, The Bad & The Queen

LONDÝN - Anglický hudobník Damon Albarn prezradil, že pripravuje ďalšiu nahrávku s formáciou The Good, The Bad & The Queen. Štyridsaťsedemročný muzikant známy z kapiel Blur či Gorillaz potvrdil informáciu v rozhovore pre britský denník The Sun.

slovakia

left justify in out

"Mám ďalší album The Good, The Bad & The Queen," uviedol spevák, pričom neprezradil bližšie informácie o projekte. Formáciu The Good, The Bad & The Queen tvoria okrem Albarna aj basgitarista Paul Simonon známy z legendárnych The Clash, gitarista Simon Tong z už nefungujúcej kapely The Verve a bubeník Tony Allen.

 

Muzikanti vydali v roku 2007 svoj zatiaľ jediný spoločný album The Good, The Bad & The Queen, ktorý produkoval Danger Mouse. Nahrávka, z ktorej pochádzajú single Herculean (feat. The Sixteen), Kingdom of Doom a Green Fields, sa v UK Charte dostala na druhú priečku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies