Damien Duff posilou Shamrocku Rovers

NETKY.SK • 16 Júl 2015, 08:15 • 2 min
Damien Duff posilou Shamrocku Rovers

DUBLIN - Legendárny írsky futbalista Damien Duff sa dohodol na 18-mesačnom kontrakte s domácim klubom Shamrock Rovers. So 17 ligovými titulmi najúspešnejší írsky klub o tom informoval prostredníctvom svojej oficiálnej stránky.

slovakia

left justify in out

"Vždy som hovorieval, že by som sa raz chcel vrátiť domov do Írska. Som vďačný Patovi (manažér Pat Fenlon, pozn.) a klubu, že mi to umožnili. Mám príležitosť hrať v najväčšom klube v krajine. Írsko som opustil pred 20 rokmi, je skvelé byť znova späť. Mojím cieľom je prispieť k úspechom Shamrocku Rovers," cituje klubový web 100-násobného írskeho reprezentanta.

 

Tridsaťšesťročný Duff si v minulosti obliekal dres londýnskych klubov FC Chelsea a FC Fulham, Blackburnu Rovers, Newcastlu United a naposledy austrálskeho klubu Melbourne City. V drese svojej krajiny sa predstavil na MS 2002 a ME 2012.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies