Damian Lewis: Bolo by úžasné hrať Jamesa Bonda!

NETKY.SK • 4 September 2013, 09:14 • 2 min
Damian Lewis: Bolo by úžasné hrať Jamesa Bonda!

BRATISLAVA - Anglický herec Damian Lewis priznal, že by si rád zahral najznámejšieho filmového špióna Jamesa Bonda. Povedal to v rozhovore pre americký magazín Esquire.

slovakia

left justify in out

"Áno, myslím, že by to bolo úžasné. Daniel Craig robí svoju prácu výborne a mal by v tom aj pokračovať. Ale ak by niekedy k tomu prišlo, prejdem cez ten most," vyjadril sa.

Štyridsaťdvaročný Londýnčan tiež hovoril o účinkovaní v amerických seriáloch. "Nemyslím si, že som americkým hercom. Nechcem taký život. Ľudia skáču zo seriálu do seriálu, a majú tak krásny život. Ale to nie je to, čo chcem. Rád by som účinkoval v divadelných predstaveniach a vo filmoch a tiež by som chcel nakrúcať vlastné veci a vyvíjať sa. Ale v zásade chcem byť v Anglicku," povedal. 

Damien Lewis debutoval vo filme Micky Love z roku 1993. Známym sa stal vďaka účinkovaniu v seriáli Bratstvo neohrozených (2001), kde stvárnil majora Richarda Wintersa. Hral tiež v horore Pavučina snov (2003), ale aj v snímkach Keane (2004), Pekár (2007), Will (2011) či The Sweeney (2012). Tento rok si za svoj výkon v seriáli Homeland (2011) prevzal Zlatý glóbus v kategórii Najlepší mužský herecký výkon v televíznom seriáli - dráme. Na konte má aj jednu cenu Emmy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona