Damaskom otriasol mohutný výbuch

NETKY.SK • 28 Jún 2012, 12:58 • 2 min
Damaskom otriasol mohutný výbuch

Damaskom otriasol mohutný výbuch - Svet Mohutný výbuch otriasol dnes sýrskym hlavným mestom Damask v blízkosti živého trhu plného ľudí nakupujúcich potraviny a justičného paláca. Sýrska štátna televízia oznámila, že zranenia utrpeli najmenej traja ľudia a

slovakia

left justify in out

img

Mohutný výbuch otriasol dnes sýrskym hlavným mestom Damask v blízkosti živého trhu plného ľudí nakupujúcich potraviny a justičného paláca. Sýrska štátna televízia oznámila, že zranenia utrpeli najmenej traja ľudia a poškodené boli asi dva tucty áut.
      Svedkovia počuli jeden výbuch, ale štátna televízia informovala až o dvoch výbuchoch v oblasti. Informovala tiež o nálezu cestnej bomby, ktorá však nevybuchla.
      Sýriu zasiahla v uplynulých mesiacoch vlna masívnych výbuchov, ktoré zabili desiatky ľudí. Väčšina z nich smerovala na bezpečnostné ciele režimu prezidenta Bašára Asada, ktorý už 15 mesiacov čelí povstaniu voči svojej vláde.
      Minulý mesiac zabil výbuch, ktorého terčom bol komplex vojenskej spravodajskej služby južne od Damasku, 55 ľudí. 

Zdroj: TASR/Associated Press



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies