Ďalšou vyzývateľkou Joanny Jedrzejczykovej je Jessica Andradeová

NETKY.SK • 10 Február 2017, 13:28 • 2 min
Ďalšou vyzývateľkou Joanny Jedrzejczykovej je Jessica Andradeová

LAS VEGAS - Povedal to Dana White po víťazstve Andradeovej na brazílskom UFC Fight Night 104.

slovakia

left justify in out

Jessica Andradeová vyhrala v neskutočne dobrom zápase na body nad Angelov Hilltovou na UFC Fight Night 104. S výkonom si vyslúžila vyzývateľskú pozíciu v ženskej slamovej váhe, kde je šampiónkou Poľska Joanna Jedrzejczyková.

 

Dana White:

"Videl si ako bojovala dnes v noci? Tak teraz si predstav ich dve v oktagone. Bude to jednoducho vojna! Bude to veľmi dobrý zápas."

 

Andradeovej sa za pár mesiacov podarilo zvrátiť svoju kariéru, z priemernej zápasníčky strednej váhy sa stala TOP zápasníčka slamovej váhy. Stačilo jej na to iba toľko, že si dala námahu a schudla. Minulý rok v júni porazila s TKO minulú vyzývateľku Jessicu Penneovú. V septembri porazila Joanne Calderwoodovú keď ju v prvom kole uškrtila. Teraz cez víkend zasa vysoko na body porazila už spomínanú Hiltonovú. Práve posledný zápas doslova učaroval prezidenta White.

 

"V ženských váhach bol toto zatiaľ jeden z najlepších zápasov. Bol to neuveriteľný zápas. Obidve súperky sa zasypávali s neskutočnými ranami. Mohli sme vidieť obrovské údery, kolená aj lakte. Úžasný zápas, jednoznačne najlepší zápas večera. Po tomto zápase som si povedal, že keď toto nebol zápas večera tak je pred nami šialená noc."

 

Tak ako povedal White sa aj stalo, zápas dostal ocenenie "najlepší zápas večera". Aj podľa ohlasov fanúšikov to bol doposiaľ jeden z najlepších zápasov v ženskej váhe. Máme sa teda na čo tešiť, zápas medzi Jedrzejczykovov a Andradeovov bude určite čerešňou na torte medzi tohtoročnými ženskými zápasmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies