Ďalším odstupujúcim z Giro d'Italia Holanďan Gesink

NETKY.SK • 25 Máj 2013, 09:53 • 2 min
Ďalším odstupujúcim z Giro d'Italia Holanďan Gesink

SILANDRO - Jeden z favoritov na celkové víťazstvo cyklistických pretekov Giro d'Italia 2013 Holanďan Robert Gesink z tímu Blanco odstúpil pred sobotňajšou 20. etapou (Silandro - Tre Cime di Lavaredo - 203 km) zo zdravotných dôvodov.

slovakia

left justify in out

V piatok o tom informovalo jeho zoskupenie. Za vedúcim jazdcom Vincenzom Nibalim z Astany zaostával v priebežnej celkovej klasifikácií o viac ako 10 minút.

"Robert Gesink sa po štvrtkovej časovke necítil dobre. Po konzultácií s lekármi sa rozhodol odstúpiť," uvádza sa v stanovisku holandského tímu. Gesink je už tretím favoritom, ktorý nedokončil preteky. Pred ním predčasne skončili víťaz Tour de France 2012 Bradley Wiggins a obhajca triumfu Ryder Hesjedal. 

Organizátori boli nútení zrušiť piatkovú 19. etapu, ktorá mala viesť z Ponte di Legno na Val Martello/Marteltal, pre sneh a zle poveternostné podmienky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies