Ďalším kandidátom na starostu v bratislavskom Starom Meste je Radoslav Števčík

NETKY.SK • 8 August 2014, 12:10 • 2 min
Ďalším kandidátom na starostu v bratislavskom Starom Meste je Radoslav Števčík

BRATISLAVA - O post starostu v bratislavskom Starom Meste chce v nadchádzajúcich novembrových voľbách zabojovať aj novinár Radoslav Števčík. Dlhoročný šéfredaktor Staromestských a Bratislavských novín mieni kandidovať ako nezávislý, občiansky kandidát.

slovakia

left justify in out

Števčík už začal zbierať podpisy Staromešťanov pod petíciu za svoju kandidatúru. "Chcem byť alternatívou straníckym kandidátom bez akýchkoľvek skúseností so samosprávou, alebo takých, ktorí v samospráve už zlyhali," uviedol o svojej kandidatúre Števčík. 

 

Volebný program chce Radoslav Števčík predstaviť, keď zozbiera dostatok podpisov pod petíciu. Myslí si, že na zastávanie postu starostu má dostatok skúseností. Poukazuje pritom na skutočnosť, že ako novinár sleduje už 20 rokov dianie v samospráve, štyri roky rovnako pôsobil ako poslanec miestneho zastupiteľstva v Starom Meste

 

Komunálne voľby budú 15. novembra 2014. O znovuzvolenie sa bude uchádzať súčasná starostka Táňa Rosová (SDKÚ-DS), oficiálnu kandidatúru ohlásil Gábor Grendel (NOVA, KDH, SaS, Most-Híd). Záujem byť staromestským starostom prejavil aj Kristín Straka, zakladateľ občianskeho združenia Právo na bývanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies