Ďalšieho Avatara uvedú do kín až v roku 2017

NETKY.SK • 14 Január 2015, 18:54 • 2 min
Ďalšieho Avatara uvedú do kín až v roku 2017

NOVÝ ZÉLAND - Kanadský filmár James Cameron prezradil, že prvé z troch pripravovaných pokračovaní snímky Avatar (2009) sa dostane do kín až v roku 2017.

slovakia

left justify in out

Ďalšie dva diely budú mať potom premiéru vždy s ročným odstupom. Prvú z pripravovaných snímok mali pritom začať premietať už na budúci rok. Režisér však napokon priznal, že tento plán bol až príliš ambiciózny. Nepredpokladal totiž, že príprava scenárov zaberie jeho tímu toľko času.

 

„Píšeme všetky tri scenáre súčasne. Robíme to tak preto, aby sa vzájomne prelínali. Nechceme spraviť jeden a potom vytvoriť ďalší a potom ešte jeden,“ vyjadril sa 60-ročný Cameron v novozélandskom Wellingtone, kde sa spolu s ďalšími režisérmi zúčastnil na akcii podporujúcej lokálny filmový priemysel. 

 

V pokračovaniach Avatara by sa podľa doteraz zverejnených informácií mali objaviť aj herci z pôvodného filmu - Sam Worthington, Zoe Saldana či Stephen Lang. Filmovať by ich mali na Novom Zélande, kde vznikla aj prvá snímka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies