Ďalšie zranenie v hokejovom výbere: Z Oravy odchádza Stehlík

NETKY.SK • 26 Marec 2013, 15:09 • 2 min
Ďalšie zranenie v hokejovom výbere: Z Oravy odchádza Stehlík

NÁMESTOVO - Slovenskí hokejoví reprezentanti sa nevyhli zdravotným problémom ani na úvodnom zraze záverečnej prípravy pred majstrovstvami sveta. Už v druhý deň na Orave sa z kempu porúčal obranca Richard Stehlík, ktorému sa ozvalo staršie zranenie kolien.

slovakia

left justify in out

"K štvorici bekov–maródov Ivan Baranka, Tomáš Starosta, Kristián Kudroč a Juraj Mikuš pribudol v utorok predpoludním Richard Stehlík,“ uviedol pre hockeyslovakia.sk generálny sekretár SZĽH a súčasne generálny manažér reprezentácie Otto Sýkora. "Stehlíkovi sa ozvalo staršie zranenie kolien, ktoré ho už dlhšie limitovali v hre. Už opustil dejisko sústredenia, aby sa podrobil špeciálnym vyšetreniam. Na Oravu sa už nevráti."

Realizačný tím mal lepšie správy o stave ďalšieho zadáka Jána Brejčáka. Ten figuroval v pôvodnej nominácii, no tesne pred príchodom na Oravu ho vyradilo ochorenie. "Budeme s ním hovoriť dnes večer a je predpoklad, že ak viróza doznela, mohol by sa už v stredu pridať k spoluhráčom," dodal Otto Sýkora.

Po úvodnom týždni prípravy na Orave sa nominovaní hráči zídu na Veľkonočný pondelok v Bratislave a v utorok skoro ráno sa vydajú na cestu z Viedne cez dánsku Kodaň do švédskeho Växjö, kde v rámci série Euro Hockey Challenge odohrajú dve stretnutia proti domácim "trom korunkám".

Aktualizovaná nominácia hokejistov SR na prvý týždeň záverečnej prípravy pred MS 2013:
Brankári - Jaroslav Janus (HC Slovan Bratislava), Ján Laco (Donbass Doneck/Ukr.), Rastislav Staňa (CSKA Moskva/Rus.)

Obrancovia - Ján Brejčák (HC Litvínov/ČR), Marek Ďaloga (HC Pardubice/ČR), Branislav Mezei (Avtomobilist Jekaterinburg/Rus.), Vladimír Mihálik, Michal Sersen, Martin Štajnoch, Ivan Švarný (všetci HC Slovan Bratislava), Karol Sloboda (HC Vítkovice/ČR), René Vydarený (HC České Budějovice/ČR)

Útočníci - Martin Bartek, Radoslav Tybor (obaja HC Pardubice/ČR), Mário Bližňák, Marko Daňo, Libor Hudáček, Roman Kukumberg, Michel Miklík, Peter Ölvecký, Andrej Šťastný (všetci HC Slovan Bratislava), Jakub Gašparovič (Medveščak Záhreb/Chor.), Juraj Majdan (HC Litvínov/ČR), Branko Radivojevič (Spartak Moskva/Rus.), Tomáš Surový (HC Lev Praha/ČR), Ján Sýkora (HC'05 Banská Bystrica), Michael Vandas (HK Poprad)

Realizačný tím - Otto Sýkora (generálny manažér), Vladimír Vůjtek (tréner), Peter Oremus (asistent trénera), MUDr. Jozef Kubašovský (lekár), Roman Švantner (kondičný tréner), Michal Malina (masér), Samuel Petráš (masér)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies