Ďalšie zmeny v Poprade: Murček namiesto Rapáča, Brejčák do Švédska

NETKY.SK • 6 December 2016, 11:31 • 2 min
Ďalšie zmeny v Poprade: Murček namiesto Rapáča, Brejčák do Švédska

POPRAD - Po nedávnych príchodoch Matúša Paločka a Viktora Postnikova sa v kádri A-mužstva HK Poprad udiali ďalšie zmeny.

slovakia

left justify in out

Tréner Marcel Ozimák už nemôže počítať so službami obrancu Jána Brejčáka, ktorý je na skúške vo švédskom klube MODO Hockey Örnsköldsvik a ani s útočníkom Branislavom Rapáčom, ktorý odišiel na vlastnú žiadosť. Novou tvárou je útočník Michal Murček, ktorý prichádza z Martina. Popradský klub o tom informoval na svojej stránke.

 

Skúsený obranca Ján Brejčák odohral v aktuálnej sezóne 19 zápasov, v ktorých získal 9 kanadských bodov. Vo švédskom klube MODO Hockey absolvuje skúšku. Po približne mesiac dlhom pôsobení v Poprade končí útočník aj Branislav Rapáč. Útočník, ktorý odohral 13 zápasov s bilanciou 3 góly a 5 asistencií, odchádza na vlastnú žiadosť a jeho novým pôsobiskom bude MHC Martin. „Mrzí ma, že odišli popradskí chlapci, ale v nových pôsobiskách im želám veľa úspechov a na druhej strane ma teší, že sme získali tri nové posily ako sú Paločko, Postnikov a Murček, ktorí verím, že nám pomôžu,“ uviedol riaditeľ klubu Ľudovít Jurinyi na stránke popradského klubu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies