Ďalšie zaujímavé dvojice na blížiacich sa galavečeroch UFC

NETKY.SK • 15 Apríl 2016, 16:06 • 2 min
Ďalšie zaujímavé dvojice na blížiacich sa galavečeroch UFC

LAS VEGAS - Cat Zinganová vs. Julianna Penaová: Tento zápas uvidíme na UFC 200. V octagone sa stretnú dve veľmi tvrdé zápasníčky, ktoré sa snažia z každého zápasu vyťažiť knokaut protivníčok.

slovakia

left justify in out

Zinganová má na konte 10 výhier a z nich 9 ukončila predčasne. Penaová zasa 7 výhier, z nich 6 ukončila predčasne. Zinganová bola dlho neporazená, až kým nenatrafila na šampiónku Rondu Rouseyovú, ktorá ju dokázala zneškodniť za 20 sekúnd so svojím povestným armbarom. Zinganová po prehre doslova zmizla, jediné čo sa o nej vedelo bolo, že trénuje v Thajsku. Julianna Penaová zápasila naposledy minulý rok v októbri, kedy vyhrala na body nad Jessicou Eyeovou. Po tom ju preslávila malá aférka v jednom bare kde nakopala do "slabín" dvoch chlapíkov. Pre divákov to bude veľmi atraktívny a dynamický zápas s predpokladom na knokaut jednej zo súperiek.

 

Khabib Nurmagomedov vs. Darrell Horcher:

Tento zápas uvidíme na UFC on FOX 19. Po tom ako sa zranil Tony Ferguson. Museli na rýchlo zháňať súpera ruskému talentovi Nurmagomedovi. Na internete sa spomínali mená ako Rafael dos Anjos alebo B.J. Penn. No konkurz napokon vyhral úplne neznámy borec Darrell Horchert. Horchert má skóre 12 výhier a jednu prehru. Tri zápasy má pod organizáciou Bellator FC z toho 2 výhry a jednu prehru.

 

Okrem týchto troch zápasov má ostatné zápasy v oveľa menších organizáciach. Toto bude jeho premiéra v UFC, nakoľko je 16. apríl už za dverami. Nebude sa zápasiť v Nurmagomedovej klasickej váhe 150 libier ale vo váhe do 160 libier. Pre Nurmagomedova to bude návrat po dlhodobom zranení. Bude určite nažhavený na výhru, a pre nováčika to bude prvý zápas v najväčšej oranizácií na svete. Určite to bude v octagone veľmi napäté, čo je pre nás divákov iba dobré.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies